Eerste update.

Hoe was het eigenlijk de eerste week?

Dit was hem dan, de eerste ‘week’. Niet helemaal een week, maar ik vond het vandaag, zo aan het begin van een nieuwe week, wel een mooie dag om een eerste balans op te maken.

Wouw! Eigenlijk is dat het enige woord wat ik kan bedenken. Wat een week.

Woensdag om 12 uur de aftrap bij RTV Oost, en toen kwam het op gang. Nachten slecht slapen, spanning en zin om te gaan. Een heel aantal gesprekken zijn gevoerd afgelopen week met geïnteresseerden, bekenden, onbekenden, studenten vaktherapie en journalisten. De week werd afgesloten met een fijn interview bij ZwartewaterFM (Het gesprek hoor je vanaf minuut 9.30).

Er zijn al een heel aantal giften binnen gekomen, daar zijn we jullie allemaal erg dankbaar voor. Ook zagen we het bericht binnen komen dat er mensen zijn die het jammer vinden dat de web applicatie nog niet online is. Dat vinden wij ook hoor! Maar we moeten nog even door sparen.

En wat nu? Wij willen op zo veel mogelijk verschillende manieren op een leuke manier in beeld blijven. Dus heb jij een super leuk idee waarmee je geld in wil zamelen om de wens van het online dagboek een stapje dichter bij te laten komen? Stuur ons een mailtje en misschien kunnen we er een prachtig feestje van maken.

Deel dit bericht!

Je kunt direct online doneren

Je kunt betalen met eenmalige incasso, bankoverschrijving en Betaalmethodes