Wij geven graag antwoord

Wat kan ik voor de stichting betekenen behalve doneren?

Wij hebben veel behoefte aan bekendheid. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen door op social media te laten weten dat je gedoneerd hebt. Maar je kunt ons ook helpen door iets te organiseren waarmee geld wordt opgehaald. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Heb je een leuk idee, neem gerust contact met ons op.

Waarvoor hebben jullie het geld nodig?

De donaties zijn puur bedoeld om de webapplicatie (het dagboek) te kunnen ontwikkelen en de bijbehorende onkosten te kunnen dekken. Als stichting hebben wij geen winstdoelstelling en zijn we allemaal vrijwillig verbonden aan het initiatief. We verdienen er geen salaris mee, maar willen kostendekkend zijn zodat we ouders gratis gebruik kunnen laten maken van Kusje voor. Onze kosten zitten bijna geheel in de ontwikkeling van de applicatie en voor een klein deel in promotionele middelen als flyers, maar ook de oprichting van de stichting.

Ik heb gedoneerd, wat nu?

Je donatie wordt gestort op de rekening van onze stichting en je wordt geregistreerd als donateur. Wij houden je van tijd tot tijd op de hoogte van de stand van zaken en informeren je uiteraard als we ons doelbedrag hebben bereikt.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij slaan je gegevens op in onze database met donateurs. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je gegevens en zullen we deze nooit aan derden verstrekken. Wel houden we je op de hoogte van ontwikkelingen zodat je weet wat er met je donatie gebeurt.

Zijn donaties fiscaal afstrekbaar?

Ja, je donaties aan Kusje voor zijn fiscaal aftrekbaar. Wij zijn namelijk een ANBI-instelling en daardoor erkend door de Belastingdienst.

Waarom wordt mij gevraagd € 0,01 te betalen voor periodieke donaties?

Door eenmalig € 0,01 te betalen, geef je een mandaat af aan Stichting Kusje voor. Daarmee wordt het mogelijk om periodieke donaties automatisch af te laten schrijven.

Wat doen jullie met de donaties als je niet voldoende binnenhaalt?

Op het moment dat we niet voldoende middelen binnenhalen om de applicatie te kunnen bouwen zullen de donaties (min aftrek van de gemaakte kosten) worden geschonken aan Stichting Still. Net als ons is Still er voor ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte.

Vraag gemist?

Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons een mailtje en wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

> Neem direct contact op

Wanneer ik een dagboek had gehad, had ik nu een meer tastbare herinnering aan ons overleden kindje.

Carin

Je kunt direct online doneren

Je kunt betalen met eenmalige incasso, bankoverschrijving en Betaalmethodes